Πέρεθ: «Το Μπερναμπέου θα γίνει το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλoρεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στη συνέλευση των μελών του συλλόγου, επισήμανε την ανάγκη να επιστρέφουν οι Μαδριλένοι στην κορυφή, μετά από ένα χρόνο πολύ απογοητευτικό:

«Μην αμφιβάλλετε, θα γυρίσουμε. Χωρίς να ξεχνάμε τι έχουμε επιτύχει με τα χρόνια, πρέπει να ανακτήσουμε την...όρεξη για τις νίκες. Όλοι αυτοί οι παίκτες μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε πολλά όνειρα. Αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής πέτυχαν αυτό που κανείς δεν είχε επιτύχει πριν», τόνισε.

«Όταν επέστρεψα να αναλάβω την προεδρία το 2009 βρισκόμασταν στην 13η θέση στην κατάταξη της UEFA. Πρόκειται για αντικειμενικά δεδομένα. Ξεκινώντας από αυτό το σημείο είναι καιρός να ανακτήσουμε την ένταση που έχουμε ανάγκη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος, ανανεώνοντας ένα ρόστερ που είναι ήδη εξαιρετικής ποιότητας. Στις 23 Σεπτεμβρίου εννέα παίκτες μας είναι υποψήφιοι για κορυφαία ενδεκάδα από την FIFA . Οι παίκτες αξίζουν αγάπη και σεβασμό. Πρέπει πάντα να τους στηρίζουμε, ακόμη και στη χειρότερη στιγμή, όταν το χρειάζονται πραγματικά. Φέτος η οικονομική αξία της ομάδας είναι η δεύτερη μαζί με αυτή της Μάντσεστερ Σίτι», πρόσθεσε, ενώ για το Bernabeu τόνισε: «Η μεταμόρφωσή του αρχίζει και θα γίνει το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο», κατέληξε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο