«Ο Γκριεζμάν είχε επαφές με την Μπαρτσελόνα από το Μάρτιο!»

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόκειται να παραιτηθεί των νομικών ενεργειών κατά του Αντουάν Γκριεζμάν, αμφισβητώντας το νομότυπο της καταβολής της ρήτρας αποδέσμευσής του. Ο μαδριλένικος σύλλογος από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Γάλλου σταρ στην Μπαρτσελόνα, είχε υποστηρίξει ότι η συμφωνία του παίκτη με τους «μπλαουγκράνα», είχε επιτευχθεί προ της 1ης Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία η ρήτρα αποδέσμευσής του έπεφτε από τα 200 στα 120 εκατ. ευρώ.

Οι «ροχιμπλάνκος» μάλιστα έχουν στην κατοχή τους ηλετρονικά μηνύματα του Γκριεζμάν με τον μάνατζέρ του, τα οποία αποδεικνύουν πως ο Γάλλος παίκτης είχε έρθει σε επαφή με την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μάρτιο. Οι «ροχιμπλάνκος» επιμένουν και απαιτούν να εισπράξουν άλλα 80 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα, καθώς συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο διεθνής άσος είχε συμφωνήσει μαζί της, πριν μειωθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από τα 200 εκατομμύρια ευρώ, στα 120 εκατ. ευρώ.

Στα μηνύματα του Γκριεζμάν με τον μάνατζέρ του, ο ίδιος φέρεται να τονίζει πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να του καταβάλει προμήθεια 14 εκατ. ευρώ στην αδερφή του, στον πατέρα του και σε ένα τρίτο πρόσωπο. Οι δυο ισπανικές ομάδες έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια και οι «ροχιμπλάνκος» με τα νέα στοιχεία πιστεύουν πως θα δικαιωθούν και τα δικαστήρια θα υποχρεώσουν την Μπαρτσελόνα να καταβάλει και το υπόλοιπο ποσό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο