Η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται να παίξει στο Μπερναμπέου

Η Mπαρτσελόνα παρουσίασε σήμερα την θέση της στην επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας, σχετικά με την διεξαγωγή του Clasico, προγραμματισμένο για τις 26/10. Μετά τις ταραχές στην Καταλονία, ως συνέπεια της καταδίκης εννέα αυτονομιστών ηγετών σε ποινές φυλάκισης, προτάθηκε «ανταλλαγή» έδρας, αλλά πλέον συζητιέται η αλλαγή ημερομηνίας.

Η Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν δέχεται την προτεινόμενη αλλαγή έδρας, την διεξαγωγή του αγώνα στο Μπερναμπέου στις 26/10 , με την... μετακίνηση του ματς του δεύτερου γύρου στο Καμπ Νου. Αυτό που οι καταλανοί δεν αρνήθηκαν είναι η αναβολή του αγώνα.

Οι δύο ημερομηνίες που εξετάζονται, είναι η 4η και η 18η Δεκεμβρίου, αμφότερες για το Καμπ Νου. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό να επιλέξουν τη δεύτερη (18/12), δεδομένου ότι η συνάντηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου και επομένως σε μόλις τέσσερις ημέρες οι καταλανοί θα πρέπει να αναμετρηθούν με τους δύο βασικούς αντιπάλους τους στη LaLiga.

Μόλις γίνουν γνωστές οι θέσεις όλων των εμπλεκομένων, η αρμόδια επιτροπή θα ανακοινώσει την απόφασή της, κάτι που σύμφωνα με την ισπανικη «Mundo deportivo», μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο