Πικέ - Ντεμπελέ δεν πήγαν για προπόνηση και... απεργούν!

Οι Ζεράρ Πικέ και Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα δώσουν το παρών στη σημερινή (18/10) προπόνηση της Μπαρτσελόνα, καθώς αποφάσισαν να συμμετέχουν στη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί στη Βαρκελώνη.

Το κλίμα στη Βαρκελώνη είναι τεταμένο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της φυλάκισης εννέα αυτονομιστών Καταλανών πολιτικών. Οι πολίτες της Καταλονίας έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται για την απόφαση των αρχών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση σε όλη την περιοχή.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, το Clasico Μπαρτσελόνα - Ρεάλ δεν πρόκειται να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο και αναζητείται νέα ημερομηνία. Μάλιστα, πέρα από τους πολίτες, στη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί για σήμερα (18/10) στη Βαρκελώνη θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "AS", οι Ζεράρ Πικέ και Ουσμάν Ντεμπελέ, που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την Έιμπαρ λόγω τιμωρίας, δεν πρόκειται να δώσουν το παρών στην προπόνηση της "Μπάρτσα", αφού προτίμησαν να βρεθούν στους δρόμους της Βαρκελώνης για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές αποφάσεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η προπόνηση των δύο παικτών πήρε μετάθεση για το πρωί του Σαββάτου (19/10), ύστερα κι από τη σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο