Ρεάλ: Η χειρότερη χρονιά σκοραρίσματος στη 10ετία!

Με μόλις 1,58 γκολ ανά αγώνα, οι Μαδριλένοι έχουν τεράστιο πρόβλημα στο να βρουν δίχτυα στις 175 φορές που σούταραν στην εστία σε 12 αγώνες. Το 2011-'12 είχαν τρία γκολ ανά ματς.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε μόνο μία φορά. Και όταν το κάνεις μόνο μία φορά, υποφέρεις στο υπόλοιπο ματς». Μετά τον αγώνα με τη Γαλατασαραϊ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είπε απλά αυτό που βλέπουν άπαντες στην εικόνα της φετινής Ρεάλ: ότι δεν μπορεί να βρει δίχτυα με ευκολία. Για την ακρίβεια, οι Μερένγκες έχουν τον χειρότερο μέσο όρο τους σε μία 10ετία, έχοντας ξεπέσει στο 1,58 γκολ ανά αγώνα. Και μιλάμε για τη Ρεάλ...

Πέρσι που ήταν το επόμενο πιο χαμηλό ποσοστό, η αρνητική επίδοση είχε ολοκληρωθεί με 1,83 γκολ ανά ματς, κάτι που κανείς δεν υποπτευόταν ότι θα χειροτέρευε. Η Βασίλισσα έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Στα 12 φετινά παιχνίδια της έχει σουτάρει εντός εστίας 175 φορές και έχει σκοράρει συνολικά μόλις 19 φορές, δηλαδή ένα γκολ σε κάθε 9,21 ευκαιρίες.

Η καλύτερη σχετική επίδοση σε αυτή τη 10ετία είναι αυτή του 2011-'12 με 3 γκολ ανά παιχνίδι και ενδεικτικό της τεράστιας πτώσης στο σκοράρισμα είναι ότι πριν την περσινή και τη φετινή κακή σεζόν, η αμέσως χειρότερη ήταν τα 2,38 του 2017-'18, που σε σχέση με τα πρόσφατα, δεν το λες καθόλου άσχημα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο