Βαλβέρδε: «Ευχαριστώ και ζήτω η Μπαρτσελόνα»

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από τους Μπλαουγκράνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του στον καταλανικό σύλλογο και εύχεται καλή επιτυχία στον διάδοχό του, Κίκε Σετιέν. 

Αναλυτικά:

«Η θητεία μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της. Ήταν δυόμισι σεζόν πολύ έντονες ήδη από την αρχή. Σε αυτή την περίοδο έζησα πολύ χαρούμενες στιγμές πανηγυρίζοντας νίκες και τίττλους, αλλά υπήρχαν επίσης και άλλες σκληρές και δύσκολες. Ωστόσο θα ήθελα να σταθώ στην εμπειρία που έζησα και στην αγάπη που πήρα από τους οπαδούς στη διάρκεια αυτ΄ςη της θητείας. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, και το διοικητικό συμβούλιο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο αυτής της ομάδας και για την εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω για την υποστήριξη και τη στάση που είχαν απέναντί μου όλους τους ανθρώπους του συλλόγου αυτά τα δυόμισι χρόνια και ειδικά αυτούς που δουλεύουν με την πρώτη ομάδα και γύρω από αυτήν και με τους οποίους μοιράστηκα τόσες στιγμές στο προπονητικό κέντρο και στις εγκαταστάσεις. 

Προφανώς, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες για την δουλειά και για την προσπάθεια που μας οδήγησαν σε τέσσερις τίτλους μαζί. Εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου στον νέο προπονητή, Κίκε Σετιέν. 

Μια αγκαλιά για όλους. 

Ζήτω η Μπαρτσελόνα και ζήτω η Καταλονία

Ερνέστο Βαλβέρδε». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο