Οργή στη Μπαρτσελόνα για τους ποδοσφαιριστές της!

Οργή επικρατεί στη Μπαρτσελόνα με τους ποδοσφαιριστές, που είναι οι μοναδικοί αθλητές του συλλόγου που δεν έχουν αποδεχθεί την μείωση των απολαβών τους.

Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία επιμένουν ότι η κατάσταση εντός του συλλόγου είναι τεταμένη καθώς οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλαδή οι Λιονέλ Μέσι, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρζι Ρομπέρτο επέλεξαν την... σιωπή, την ώρα που όλοι οι άλλοι αθλητές, είτε πρόκειται για το μπάσκετ, είτε για το χάντμπολ και το ποδόσφαιρο σάλας μετέφεραν την συναίνεση όλων για περικοπή των μισθών τους. 

Η διοίκηση των Καταλανών είναι οργισμένη με τη στάση που κρατούν οι ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι πιο ακριβοπληρωμένοι από όλους, οι οποίοι δεν έκαναν δεκτή την πρόταση για την μείωση των αποδοχών τους με δεδομένη την οικονομική ζημία που προκαλεί ο κορωνοϊός. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη στάση που έχουν κρατήσει οι τέσσερις αρχηγοί σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. 

Αντί, δηλαδή, να κάνουν προσπάθειες για να υπάρξει μια συμφωνία, έχουν επιλέξει την σιωπή δείχνοντας ότι δεν έχουν καμία διάθεση για συζήτηση. 

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο