Μέσι: «Ανυπομονώ για τους αγώνες, το ρίσκο του ιού είναι παντού»

Ανυπόμονος για την επανέναρξη αλλά ανήσυχος για τον τρόπο που θα συμβεί εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εκδήλωσε την ανησυχία του για την πιθανότητα να στερηθεί την οικογένειά του λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

«Προσωπικά, ανυπομονώ για τους αγώνες. Ξέρουμε πως όλα θα είναι παράξενα, χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Είναι και το θέμα των συγκεντρώσεων, δεν θα μας άρεσε να μας χωρίσουν από τις οικογένειές μας, αλλά θα δούμε πώς θα είναι», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το ρίσκο της μετάδοσης του ιού είναι παντού. Ακόμα και αν απλά βγεις από το σπίτι. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε πάρα πολύ, αλλιώς δεν θα πηγαίνουμε πουθενά. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε το πρωτόκολλο και να λαμβάνουμε τα μέγιστα μέτρα ασφαλείας. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανέναν. Πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Υποθέτω πως θα παίξουμε ποδόσφαιρο όταν έρθει η ώρα, αλλά κεκλεισμένων των θυρών».

Όσο για τις μεταγραφές, είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που ασχολούνται μόνο με αυτό. Αυτοί θα επιλέξουν τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως τη δεδομένη στιγμή όλα θα είναι διαφορετικά στην αγορά. Πρέπει να είσαι καλός για να βελτιώσεις αυτό που ήδη έχεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο