Ο Αλ-Κελαΐφι σε συζητήσεις για τη Ρόμα

Ο Νάσερ Αλ-Κελαΐφι είχε προσωπική επαφή τον Απρίλιο στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με εκπροσώπους της Ρόμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου Adnkronos. Το ειδησεογραφικό μέσο επικαλείται δύο ξεχωριστές πηγές, αμφότερες με επίγνωση του ενδιαφέροντος του προέδρου της Qatar Sports Investment και της Παρί Σεν Ζερμέν για τους «τζαλορόσι».

Η συνάντηση σύμφωνα με μια από τις δύο πηγές, η οποία έχει άμεση σχέση με το Εμιράτο, πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρώμης κατά το πρώτο μισό του Απριλίου. Πριν απ΄ αυτή, ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Γαλλίας είχε βρεθεί επίσης στο Μιλάνο για μια σειρά από ραντεβού, μεταξύ των οποίων ένα με τον πρόεδρο της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι, με την πηγή να μην αποκλείει ότι και τότε ο Άραβας επιχειρηματίας μίλησε με απεσταλμένους της Ρόμα.

Αυτή τη στιγμή ο Αλ-Κελαΐφι δεν θεωρεί συμφέρουσα και πλεονεκτική την αποτίμηση που έγινε εκ μέρους του ιταλικού συλλόγου, αλλά οι πηγές δεν αποκλείουν ότι η διαπραγμάτευση θα μπορούσε να επαναληφθεί μετά την ολοκλήρωση της επίσημης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής περιόδου, με τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, την 1η Ιουνίου.

Παραμένει πάντως προς διευκρίνιση αν μια πιθανή αγορά του συλλόγου περνάει από μια «ιδιωτική οντότητα» ή από την Qatar Sports Investment. Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, εξηγούν οι πηγές από το Εμιράτο, «δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του παριζιάνικου συλλόγου», καθώς μπορεί να κυριαρχεί στη Γαλλία αλλά δεν έγινε ποτέ πρωταγωνιστής στην Ευρώπη και ως εκ τούτου εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει αλλού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο