Ρονάλντο - Κορέα: Ερευνα αρχίζει η αστυνομία

Η μη χρησιμοποίηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό της Γιουβέντους με την μικτή Κορεατών έχει γίνει... εθνικό θέμα, με σενάρια για Interpol ή έκδοση από την ιταλική κυβέρνηση.

Στο τελευταίο φιλικό της Γιούβε στην Ασία, κόντρα σε μικτή από την λίγκα της Ν. Κορέας, ο CR7 δεν αγωνίστηκε καθόλου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την κορεατική λίγκα. Ο λόγος, είναι το γεγονός ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Κορεάτες με την εταιρεία The Fasta που διοργάνωσε το φιλικό, υπήρχε όρος ότι ο Ρονάλντο θα αγωνιστεί τουλάχιστον για 45 λεπτά. Μοναδικός τρόπος για να σπάσει ο όρος, ήταν το να πρέπει να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού ή ενοχλήσεων.

Η Γιουβέντους επικαλείται το δεύτερο, ενοχλήσεις δηλαδή, για το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό, αλλά οι Κορεάτες δεν ηρεμούν. Συγκεκριμένα, ο Oh Seok-hyun, δικηγόρος της L.K.B & Partners, προχωράει σε καταγγελία στην αστυνομία -η οποία δηλώνει έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα- κατά του Ρονάλντο, της Γιούβε και της TheFasta για παράβαση των όρων του συμβολαίου.

Σύμφωνα με κορεατικά Μέσα, η αστυνομία στο Σεούλ ερευνά το αν ο Πορτογάλος... παρανόμησε με βάση τους νόμους του κορεατικού κράτους, με την ισπανική AS να γράφει ότι οι Κορεάτες ενδέχεται να ζητήσουν την παρέμβαση της Interpol ή της ιταλικής κυβέρνησης με... έκδοση του CR7 στην ασιατική χώρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο