«Πόρτα» στους ρεπόρτερς της Corriere από Μίλαν και Ρόμα!

Μετά το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport που προκάλεσε σάλο, Ροσονέρι και Τζιαλορόσι αποφάσισαν να τιμωρήσουν τους δημοσιογράφους του ιταλικού Μέσου!

Η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο με τους Λουκάκου και Σμόλινγκ με τον τίτλο «Black Friday», κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Μίλαν και Ρόμα εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης αναφέροντας πως μέχρι το τέλος του έτους δεν θα επιτρέψουν στους ρεπόρτερς της  Corriere να κάνουν συνεντεύξεις με τους παίκτες ή να έχουν πρόσβαση στα προπονητικά κέντρα των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των ομάδων: 

«Πιστεύουμε ότι οι παίκτες, οι σύλλογοι, οι οπαδοί και τα μέσα πρέπει να είναι ενωμένα κατά του πολέμου εναντίον του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε ακριβείς στις λέξεις που επιλέγουμε και τα μηνύματα που μεταφέρουμε.

Σε απάντηση στο πρωτοσέλιδο «Black Friday» που εκδώθηκε σήμερα, η Μίλαν και η Ρόμα αποφάσισαν να κόψουν την πρόσβαση της Corriere dello Sport στις προπονητικές εγκαταστάσεις τους μέχρι το τέλος της χρονιάς και οι παίκτες μας δεν θα συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα σε αυτή τη χρονική περίοδο. 

Και οι δύο σύλλογοι γνωρίζουν ότι το πραγματικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που με τον τίτλο «Black Friday», απεικονίζει ένα αντιρατσιστικό μήνυμα και γι 'αυτό απαγορεύσαμε μόνο το Corriere dello Sport μέχρι τον Ιανουάριο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο