«Για να φύγει ο Λαουτάρο από την Ίντερ, πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ»

Για πρώτη φορά υπήρχε επίσημη τοποθέτηση από την Ίντερ στο θέμα του Λαουτάρο Μαρτίνες και αυτή δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Μπαρτσελόνα ή σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο για τον Αργεντινό.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο μίλησε για το θέμα στο «Sky Sport Italia» και ξεκαθάρισε ότι για να φύγει ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα των 111 εκ. ευρώ: «Πολλά κλαμπ επικοινώνησαν μαζί μας, κυρίως η Μπαρτσελόνα, αλλά ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να πληρωθεί η ρήτρα του« είπε ο παράγοντας των «νερατζούρι».

Ο χρόνος πιέζει μιας και η ρήτρα θα εξακολουθήσει να υπάρχει για λίγο καιρό ακόμη, μετά θα είναι στην ευχέρεια της Ίντερ να πουλήσει όσο θέλει, ενώ το αρνητικό για αρκετές ομάδες είναι ότι τα 111 εκ. ευρώ πρέπει να καταβληθούν σε μία πληρωμή. «Η πραγματικότητα στην κατάσταση του Λαουτάρο είναι πως όποιος τον θέλει, πληρώνει την ρήτρα. Όλοι ξέρουν το ποσό, δεν χρειάζεται αν το κρύβουμε. Επίσης η ρήτρα έχει ένα χρονικό περιθώριο, λήγει στις αρχές Ιουλίου, οπότε όποιος θέλει πρέπει να το αποφασίσει σύντομα. Δεν έχουμε συζητήσει το θέμα Λαουτάρο με κανένα, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλάμε τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά να ενισχυθούμε από την αγορά. Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε μαζί μας και μεταφέραμε τις προθέσεις μας. Η Ίντερ δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Λαουτάρο, υπάρχει μία ρήτρα, είναι η μοναδική επιλογή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο