Στο ΤΑΕ Αρχηγείου αύριο ο Ανδρέας Παντελή

H επιστολή-καταγγελία της Ανόρθωσης, στον Αρχηγό Αστυνομίας, εναντίον  του ΚΟΑ και του Προέδρου του Ανδρέα Μιχαηλίδη, ενδεχομένως θα οδηγήσει τις επόμενες ώρες εκ νέου τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου στα γραφεία του ΚΟΑ.

Η επιστολή προωθήθηκε από το πρωί στην ανακριτική ομάδα με τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου να δίδει οδηγίες διερεύνησης. Τα επόμενα βήματα των ανακριτών αξιολογήθηκαν και καθορίστηκαν κατόπιν σύσκεψης αργά το απόγευμα στο αρχηγείο αστυνομίας.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται νέος κύκλος καταθέσεων, με την Ανόρθωση να ανοίγει πρώτη το χορό.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι ανακριτές επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της Κυρίας, Ανδρέα Παντελή, και αύριο (19/2) το πρωί αναμένεται να περάσει εκ νέου την πύλη του αρχηγείου αστυνομίας.

Η Ανόρθωση, μέσα από την επιστολή-καταγγελία της προς τον αρχηγό αστυνομίας, ζητεί διερεύνηση της διαρροής  και επεξεργασίας εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση από τον ΚΟΑ, διαρροής εγγράφων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα του Φρανσίς Ουζόχο τόσο από τον ΚΟΑ όσο και από τον ίδιο τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, καθώς και παρέμβαση του Ανδρέα Μιχαηλίδη στις αστυνομικές έρευνες.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου βρέθηκαν και σήμερα στον ΚΟΑ εν όσω ήταν σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρία. Νωρίς το απόγευμα, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας τους λόγους της σημερινής παρουσίας των ανακριτών στα γραφεία του ΚΟΑ.

 «Η σημερινή μετάβαση ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας στα γραφεία του ΚΟΑ έγινε για τη λήψη κατάθεσης από αρμόδιο λειτουργό στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας που αφορά το δελτίο υγείας ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εξετάσεις, λήψη καταθέσεων και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων με στόχο την ολοκλήρωση των ερευνών το συντομότερο δυνατό», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία.

Οι ανακριτές έλαβαν κατάθεση από τον χειριστή του κεντρικού συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών και ου αφορά τις διερευνώμενες υποθέσεις του Αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης Κυριακού Γιάγκου καθώς και της λειτουργού του Ανώτατου Συμβούλου Υγείας Αθλητών του ΚΟΑ. 

 

 

Πηγή:sigmalive.com

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο