"Δεν θα φέρουμε ολόκληρο τον Ολυμπιακό στη Νέα Σαλαμίνα"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζο για τον προγραμματισμό στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στον ΣΠΟΡ FM

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε μπει στα βαθιά στον προγραμματισμό. Αξιολογούνται κάποιες περιπτώσεις από το υφιστάμενο ρόστερ και έχουν καθοριστεί οι μεταγραφικοί. Κυρίως τα μάτια μας είναι στραμμένα στο εξωτερικό. Τα δημοσιεύματα που βγαίνουν δεν πρέπει να επηρεάζουν τον κόσμο. Οι παίκτες που μας ενδιαφέρουν κυρίως είναι παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό. Έχουν σταλεί κάποιες προτάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες και αναμένουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις».

«Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις στην εγχώρια αγορά που μας ενδιαφέρουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φέρουμε ολόκληρο τον Ολυμπιακό στη Νέα Σαλαμίνα. Οι περιπτώσεις δεν προέρχονται απαραίτητα από τον Ολυμπιακό».

Για τον Σαν Ρομάν: «Έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Νέα Σαλαμίνα. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του. Σε αυτή τη θέση επανέρχεται ο Τιμόθεος Παύλου. Πέρσι θα ήταν η πρώτη μας επιλογή όμως είχε αυτό το σοβαρό τραυματισμό. Υπάρχει και η επιλογή του Χριστοφόρου σαν εναλλακτική και πιθανότατα να εντάξουμε ακόμη ένα παίκτη που να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο