Περιμένουν την ΟΥΕΦΑ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας!

Σημαντική εβδομάδα θα είναι η επόμενη, όσον αφορά τις ανακοινώσεις της ΟΥΕΦΑ. Υπενθυμίζουμε ότι στις 17-18 Ιουνίου η ΟΥΕΦΑ θα ενημερώσει σχετικά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι σε εκκρεμότητα, αλλά και την περίοδο των ευρωπαϊκών αγώνων της νέας σεζόν.

Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ περιμένουν τις ανακοινώσεις από τα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ, αφού οι ημερομηνίες θα καθορίσουν και το πλάνο προετοιμασίας τους. Ήδη ο ΑΠΟΕΛ δήλωσε επίσημα ότι ολόκληρο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στον "Αρχάγγελο" και έχουν ήδη προγραμματιστεί και έξι φιλικά όλα με κυπριακές ομάδες. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προετοιμασεί επίσης τους ποδοσφαιριστές του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις Πλάτρες, ενώ από πλευράς Ομόνοιας, έχουν αρχίσει να κοιτάζουν δειλά - δειλά και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα μπορούσε να πάει η ομάδα για την προετοιμασία. Όσον αφορά την Ανόρθωση επιμένει επίσης... κυπριακά με προετοιμασία σε "Αντώνης Καράς" και Πλάτρες, έχοντας στην ατζέντα της πολύ δυνατά φιλικά. 

Το ημερολογίο όμως της κάθε ομάδας θα οριστεί σε μεγάλο βαθμό και από τις ημερομηνίες και την ατζέντα που θα παρουσιάσει η ΟΥΕΦΑ μεσοβδόμαδα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο