Σεραφείμ για Κίκο: "Μένουν οι υπογραφές, αυτό που απαιτήσαμε, υλοποιείται"

Για τον προγραμματισμό στον Ολυμπιακό αλλά και τη πρώτη μεταγραφή της ομάδας, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος των "μαυροπρασίνων" Κώστας Σεραφείμ. Τόνισε παράλληλα ότι για τη μεταγραφή Κίκο στην Ομόνοια, μένουν οι υπογραφές ανάμεσα στις 3 πλευρές.

Οι δηλώσεις του κ. Σεραφείμ στον Super Sport FM:

Για τη μεταγραφή Σαλί στον Ολυμπιακό: «Παραλάβαμε σήμερα υπογεγραμένο το συμβόλαιο που του στείλαμε. Σύμφωνα με το βιογραφικό και τις παραστάσεις που έχει αναμένουμε να τα βγάλει στο γήπεδο για να δώσει βοήθειες στην ομάδα μας».

«Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες, εμείς μόνο όταν έχουμε υπογραφές ανακοινώνουμε. Οι διεργασίες και οι προεργασίες συνεχίζονται. Αναμένουμε και την άφιξη του προπονητή εντός των ημερών, ούτως ώστε να προχωρήσουμε και στην υλοποίηση των υπολοίπων προσθηκών».

«Υπάρχει το πρόβλημα από χώρες κατηγορίας 3 που δεν μπορούν λόγω μέτρων να έρθουν Κύπρο. Είναι δύσκολο να στελεχωθεί νωρίς το ρόστερ».

«Από την περσινή ομάδα συνεχίζει, ο Ψάλτης, Κυριάκου, Σωτηρίου, Σαμπίνια, Ζαχαρίου, Φαμπρίς, Πεχλιβάνης και Νάνι. Για Ντουβεντρού το θεωρώ δύσκολο να παραμείνει με τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει, ο Αζουλάο αποχώρησε είχε υψηλό συμβόλαιο, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουμε. Για τον Βελλίδη περιμένουμε την απόφαση του προπονητή. Ο κ. Πετράκη έρχεται Κύπρο την Πέμπτη. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία μαζί του, όμως είναι αλλιώς όταν είναι εδώ. Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζουμε προετοιμασία, όμως τα βοηθητικά του Μακαρείου δεν είναι έτοιμα, προσπαθούμε να βρούμε γήπεδο για να ξεκινήσουμε προπονήσεις, μέχρι να πάει η ομάδα στην Κακοπετριά. Τα βοηθητικά θα είναι έτοιμα γύρω στις 10 Ιουλίου. Υπήρξε μία συμφωνία γραπτή με Κίκο και αναμένουμε να πέσουν οι υπογραφες από τρία μέρη, τον Ολυμπιακό, την Ομόνοια και τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που απαιτήσαμε, πιστεύω ότι υλοποιείται. Κλείσαμε φιλικά παιχνίδια και με ΑΠΟΕΛ και με Ένωση, Καρμιώτισσα και Ερμή. Σχεδόν όλες οι ημερομηνίες είναι κλειστές, αλλά μπορεί να τροποποιηθούν». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο