Πουλλαΐδης για διακοπή και Ομόνοια

Τη θέση της Ανόρθωσης για ακόμη μια φορά σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει καμία αντιπαλότητα με την Ομόνοια, όμως, το πρωτάθλημα διακόπηκε χωρίς λόγο.

Για το νομικό κομμάτι της διακοπής του πρωταθλήματος: «Το θέμα προχωρά με τους νομικούς. Μαζεύουν στοιχεία από την ΚΟΠ και θα τα καταθέσουμε στην επιτροπή επίλυσης διαφορών».

Aν θα προχωρήσει η υπόθεση: «Βέβαια».

Aν προλαβαίνει χρονικά: «Δε θα ληφθεί απόφαση σε ένα μήνα. Υπάρχουν τρία στάδια. Πρέπει η UEFA να βρει τις λύσεις. Έγινε μεγάλη αδικία για την ομάδα μας και πρέπει με κάποιο τρόπο να διορθωθεί. Εμείς πιστεύουμε στο δίκαιό μας».

Ποιο είναι το δίκαιο: «Δε θα ήθελα να μπω στα νομικά. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Πιστεύω η λύση θα βρεθεί».

Αν έπρεπε η Ομόνοια να στεφθεί πρωταθλήτρια: «Έχουμε αδικηθεί γιατί αποφασίσαμε διακοπή χωρίς λόγο. Επίσης πάει ως πρώτη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια. Εμείς προτείναμε να μη βιαστούμε και υπήρχε χρόνος. Καθόμαστε στους δέκτες μας και βλέπουμε τα πρωταθλήματα εκτός το δικό μας. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με την Ομόνοια αλλά υπάρχει το δίκαιο. Εμείς είπαμε να γίνει ένας αγώνας μπαράζ για να αποφασιστεί ποιος θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν οι άλλες ομάδες δεν ήθελαν να παίξουν: «Θα σας πω τι θα έκανα. Υπάρχει ο πρόεδρος της ΚΟΠ και λέει πως θέλει να παίξει. Ο ΠτΔ λέει παίξετε. Εγώ θα έκλεινα σε ένα δωμάτιο τους ειδικούς και θα τους έλεγα παίξετε μπάλα. Ο πρόεδρος αυτό είπε και υπάρχουν και λόγοι ψυχολογίας. Τόσες χώρες με χειρότερους δείκτες βρήκαν τρόπους. Μείναμε εκτεθειμένοι. Δεν πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας με τέτοιες κινήσεις. Είναι εξωφρενικό και θα το γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα Δεν υπήρχε λόγος να σταματήσει το πρωτάθλημα. Ζητήσαμε να περιμένουμε έστω μια βδομάδα αλλά δεν εισακουστήκαμε».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο