Με τέτοιο απολογισμό δεν πας πουθενά

Τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί την επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναλυεί προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει ενώπιον του και ευελπιστεί να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή σε μια νευραλγική θέση.

Σε μια θέση όπου η ομάδα την περσινή περίοδο υπέφερε. Όσοι μπορούσαν δοκιμάστηκαν, αλλά κανένας δεν ανταποκρίθηκε. Χαλένιους, Πάβλοβιτς και Ντε Βινσέντι κινήθηκαν σε ρηχά νερά και παρέσυραν με τη δυστοκία τους όλη την ομάδα στη μετριότητα.

Αναφερόμαστε σε τρεις ακριβοπληρωμένους παίκτες, οι οποίοι ουδέποτε δικαιολόγησαν το μισθό τους. Οι πιο πάνω κόστισαν στην εταιρεία πάνω από ένα εκατομμύριο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημείωσουν 15 τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο Χαλένιους 6, ο Πάβλοβιτς 5 και ο Ντε Βινσέντι 4. Με απλά λόγια ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ πέρυσι σημείωσε 6 τέρματα (Μερκής και Χαλένιους).

Οι τρεις που αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης πέτυχαν μόλις 15 τέρματα, όσα περίπου είχαν οι πρώτοι σκόρερ των προηγούμενων χρόνων στην ομάδα. Ο απολογισμός τους στα ντέρμπι, ακόμη χειρότερος. Τέσσερα τέρματα, δυο ο Πάβλοβιτς, ένα σε κάθε παιχνίδι με την ΑΕΛ και από ένα οι Ντε Βινσέντι και Χαλένιους στον ίδιο αγώνα με τον Απόλλωνα (4-1).

Εννοείται ότι οι αριθμοί τους παραπέμπουν σε παίκτη οποιασδήποτε άλλης γραμμής, εκτός από επιθετικό περιοχής. 

Όλα τα πιο πάνω σαφώς και προβληματίζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, νοουμένου ότι ο ένας πό τους τρεις (Ντε Βινσέντι) υπολογίζεται στο ρόστερ της νέας περιόδου, για οικονομικούς κυρίως λόγους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο