Το 80% και το plan B της Νέας Σαλαμίνας

Την αποτίμηση για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Νέας Σαλαμίνας έκανε ο Δημήτρης Λάζος, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφές και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» για...
...την προετοιμασία: «Συνεχίζονται κανονικά οι διπλές προπονήσεις. Ολοκληρώνεται η πρώτη βδομάδα και υπάρχει ένα θετικό και ευχάριστο κλίμα. Μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο αναμένεται να φτάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».
...την ενίσχυση: «Γίνονται οι διεργασίες εξετάζονται πολλοί ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Έχουμε ολοκληρώσει κατά 80% το ρόστερ και συνεχίζουμε. Έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα».
...το αν είναι κοντά σε κάποιο ποδοσφαιριστή; «Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις είτε είναι θετικές, είτε είναι αρνητικές. Αυτό που μας αφήνει ευχαριστημένους είναι ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν οι μεταγραφικοί στόχοι και περιμένουμε αποτελέσματα».
...την προετοιμασία στη Βουλγαρία και τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας: «Είναι κάτι που γνωρίζουμε. Αν κυλήσουν όλα ομαλά η ομάδα θα πάει στη Βουλγαρία. Αν όχι, έχουμε και το plan b, τότε η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Μενεού. Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά και να πάμε στη Βουλγαρία γιατί θα είναι καλύτερες οι συνθήκες».
...το πότε θα γνωρίζουν: «Μέχρι την ερχόμενη βδομάδα θα πρέπει να γνωρίζουμε».
...τα εισιτήρια διαρκείας: «Την μεθεπόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν θα εκδίδουμε εισιτήρια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο