"Δεν περίμενα να έρθει το διαζύγιο μέσω ενός μηνύματος"

Μία απρόσμενη αποχώρηση από την Ένωση, αφού ο Βασίλης Βαλλιάνος ενημερώθηκε ότι είναι εκτός ομάδας, παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο. Ο ίδιος μίλησε στο Super Sport Fm, για την απόφαση αυτής της διοίκησης, ενώ δήλωσε δυσαρεστημένος για τον τρόπο που του ανακοινώθηκε το διαζύγιο.

«Δεν είναι πρόβλημα η απόφαση της ομάδας. Δεν ήταν όμως όμορφο μετά από μία τετραετία να συμβεί με αυτό τον τρόπο μέσω ενός μηνύματος. Ούτε καν να με καλέσουν στο γραφείο και είχα συμβόλαιο και για του χρόνου. Με τον πρόεδρο είχαμε εξαιρετική συνεργασία, τους αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει. Η Ένωση είναι οικογένεια μου, η ζωή συνεχίζεται και εμείς οφείλουμε να την ακολουθήσουμε. Είχα 4 υπέροχα χρόνια, με υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις. Έδινα τα πάντα και στο προπονητικό και στα ματς. Εισέπραττα αγάπη στο Παραλίμνι. Το ματς με την Αλκή ήταν η πιο έντονη στιγμή, είδα πρόσωπα να κλαίνε από χαρά. Είδα το γιο μου 3 μηνών στην κερκίδα και αυτό το ματς δεν θα το ξεχάσω ποτέ .Αν δεν θέλει αυτός που οφείλει να πει τον λόγο, τότε πάμε παρακάτω».

«Οφείλω μετά από αυτά να γυρίσω σελίδα, δεν σας κρύβω ότι αν αποδεσμευόμουν 10 ημέρες πριν θα ανακοίνωνα ήδη την επόμενη μου ομάδα. Ίσως από την Ελλάδα, δεν μπήκα όμως σε συζητήσεις, γιατί πίστευα ότι θα μείνω στην Ένωση. Θέλω να κρατώ τις υποσχέσεις μου και θέλω να δείχνω τον αντρισμό μου με τα λόγια μου, εκεί που δίνω τα χέρια μου. Υπάρχουν κάποιες επαφές με ομάδες, από εβδομάδας ίσως ανακοινωθεί κάτι. Σκέφτομαι ότι οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί θα είναι για το καλό το δικό μου και της οικογένειας μου». 

«Πήρα μηνύματα από τους φιλάθλους της Ένωσης τις τελευταίες μέρες, είναι όμορφο να σε αγαπάνε. Τους ευχαριστώ πολύ». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο