Η Ομόνοια του 1962-1963 και το χαρακτηριστικό της σεζόν

Η Ομόνοια με μια φωτογραφία που ανάρτησε,Η  δημοσιεύει την ομάδα της χρονιάς 1962-1963.

Αναλυτικά:

''Η ΟΜΟΝΟΙΑ του 1962-63. Όρθιοι από αριστερά: Ν. Φελέκκης, Α. Ασσιώτης, Τ. Αντωνίου (αρχηγός), Αντωνής, Ελευθεριάδης, Κ. Παναγιώτου, Έσσο, Τουράι (προπονητής). Καθήμενοι: Κακουλλής, Αντωνάκης, Κ. Χριστοφόρου, Πάκκος, Ν. Τσιαλής.

Χαρακτηριστικό της σεζόν ήταν η επιμονή που επεδείκνυε η ΟΜΟΝΟΙΑ για εδραίωση υποδομών και πρακτικών που μπορεί άμεσα να μην έφερναν τα επιθυμητά αποτελέσματα όμως μακροπρόθεσμα θα οδηγούσαν σε επιτυχίες, όπως για παράδειγμα η δεύτερη συνεχής χρονιά κατά την οποία πραγματοποιούσε προετοιμασία στο εξωτερικό (Ρουμανία), αλλά και η προσπάθεια να ακολουθηθούν τακτικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνταν σε ομάδες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο υπήρχε η σιγουριά ότι η ομάδα πορευόταν στο σωστό δρόμο που θα την έκανε τα επόμενα χρόνια κυρίαρχη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Νίκος Ελευθεριάδης και ακολούθησαν οι Κώστας Παναγιώτου και Αντωνής Κυριάκου, ενώ πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Πάκκος και Κ. Χριστοφόρου''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο