"Δεν ανανέωσα με τον ΑΠΟΕΛ, περιμένω και άλλες προτάσεις"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Τάμαρι για το μέλλον του. Δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν σε πλάγιο λόγο στην ιστοσελίδα ainnews.net.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Ο ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας αλλά και ο πρωταγωνιστής του κυπριακού συλλόγου ΑΠΟΕΛ, Μούσα αλ Τάμαρι, επιβεβαίωσε είχε πολλές προσφορές από ιταλικούς και ισπανικούς συλλόγους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο ραδιόφωνο [Security FM], για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του, είπε ότι η ελληνική ομάδα δείχνει αποφασισμένη για να  αποσπάσει την υπογραφή του, όμως περιμένει τις επόμενες μέρες πολλές προσφορές και από άλλες ομάδες της Ευρώπης. 

Ο Τάμαρι αρνήθηκε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως ο προορισμός του θα καθοριστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διευκρίνυσε ωστόσο ότι έχει αρχίσει προπονήσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» όπως και ο Ιορδανός συμπατριώτης και συμπαίκτης του Ομάρ Χάνι. Τέλος, τόνισε ότι θα προτιμούσε να είναι προσεκτικός για την επιλογή που θα κάνει, ιδίως μετά και την έκταση που πήρε το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του στα κυπριακά ΜΜΕ".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο