"Είμαι χαρούμενος και εγώ και ο σύλλογος"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ο Λίνου Χαλένιους, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Για τη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν. Το πρωτάθλημα διεκόπη, δεν τελείωσε και η κατάσταση με τον κορωνοϊό επηρέασε σημαντικά τις κυπριακές ομάδες. Υπήρχαν συζητήσεις με όλους τους παίκτες της ομάδας και είχαν βρεθεί διαφορετικές λύσεις. Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη που είχε η δική μου περίπτωση και νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για τον σύλλογο. Υπήρχαν συζητήσεις, ψάχναμε πώς μπορούσαμε να βρούμε λύση. Αισθάνομαι καλά που καταλήξαμε σε μια απόφαση και τώρα μπορώ να κοιτάξω μπροστά».

Για το μέλλον του: «Πολλοί σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου όταν έμαθαν ότι θα μείνω ελεύθερος. Δεν έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές, δηλαδή να είμαι ελεύθερος, οπότε θα ακούσω οποιεσδήποτε προτάσεις μου γίνουν. Δεν έχω πρόταση από τη Σούντσβαλ και δεν σκοπεύω να τους το ζητήσω. Τώρα που είμαι ελεύθερος, οι ομάδες πρέπει να έρθουν με προτάσεις. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω, τα χειρίζεται όλα ο μάνατζέρ μου. Η μετεγγραφική περίοδος στη Σουηδία αρχίζει σε μερικές εβδομάδες, νομίζω ότι θα υπάρχει κατάληξη μέχρι τότε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο