Λάζος για Confais: "Παίκτης ποιότητας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα στοιχεία του δεν είναι τυχαία"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζο σε ότι αφορά την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, τον προγραμματισμό αλλά και το στάδιο προετοιμασίας της. 

Για την τελευταία μεταγραφή -  Alois Confais: «Ανακοινώσαμε ακόμη ένα από τη γαλλική αγορά, είναι σε καλή ηλικία. Σχεδόν 24 ετών, έχει πολλές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και διεθνής με τη U20. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά τα στοιχεία δεν είναι τυχαία. Έχει τις παραστάσεις και την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα μας να παρουσιαστεί πιο δυνατή. Είναι αμυντικός μέσος που έχει προκύψει, μετά από προτάσεις αρκετών ποδοσφαιριστών. Πήραμε και συστάσεις από τον Χέρις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως αυτές των επιθετικών και ακραίου επιθετικού. Υπάρχει και πιθανότητα ποδοσφαιριστές που θα δώσουν βάθος στην ομάδα. Περίπου 11-12 ξένους θα έχουμε. Έχουμε ήδη αρκετούς Κύπριους και αρκετούς από τις ακαδημίες της Σαλαμίνας. Φέτος βάλαμε στόχο την ποιότητα και όχι την ποσότητα».

«Ο Βινίσιους έφθασε χθες στην Κύπρο, οι Βραζιλιάνοι είναι σε αυτοπεριορισμό, τα τεστ τους είναι αρνητικά. Σήμερα μπήκαμε στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας. Περιμένουμε να προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα».

«Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα τμήματα, το ποδόσφαιρο γίνεται ακόμη πιο επαγγελματικό χρόνο με χρόνο. Είμαστε σωματείο και όχι εταιρεία, βασιζόμαστε και στον εθελοντισμό από την αγάπη του κόσμου».

«Δεν αλλάζει κάτι για Βουλγαρία, παρακολουθούμε όμως στενά τις εξελίξεις με την πανδημία. Είναι σημαντικό οι παίκτες να προπονούνται σε 18 βαθμούς παρά σε 40. Οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις ημέρες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν χρόνο μαζί και να γίνουν οικογένεια, είναι βασικό αυτό για εμάς».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο