Ζητούνται αυτοί που θα κάνουν... κουμάντο

Η ΑΕΚ, έχοντας στα υπόψη το σημερινό ρόστερ, έχει λύσεις 1ης γραμμής κάτω από το τέρμα, στην άμυνα, αλλά και στον καθαρά επιθετικό χώρο. Αυτό που πρέπει να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό είναι η μέση.

Εκεί που έκαναν θραύση σε προηγούμενα χρόνια παίκτες όπως οι Τομάς, Λαρένα. Ένα χαρακτηριστικό όλων αυτών των ετών, η έλλειψη ταμπέλας. Η ΑΕΚ δεν είχε κλασσικά ανασταλτικά (ίσως εξαίρεση ο νεαρός Γκαρσία), ούτε δεκάρια. Είχε παίκτες με πιο γενικά και σαφώς ποιοτικά χαρακτηριστικά.  

Κοιτώντας σήμερα την κατάσταση, με δεδομένο ότι και ο Κάσες είναι εκτός πλάνων, στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Σπόλαριτς. Και λογικά ομιλούντες υπάρχει κενό για τρεις θέσεις αυτών που θα κάνουν κουμάντο. Θα ήταν ευχής έργον  να είχε διευθετηθεί η παραμονή Χέφελ, αλλά αυτό φαντάζει (σήμερα τουλάχιστον απομακρυσμένο).

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές Κανέδα και Κόντε, όπως θα είναι ενδιαφέρον το τι είδους χαφ θα επιλέξουν. Ο Κανέδα φαίνεται να μην ακολουθεί κατά γράμμα το μοντέλο παιχνιδιού των προκατόχων του στα θέματα ανάπτυξης, έχοντας σαν πρώτη αλλαγή τον ρόλο των κεντρικών μπακ στην έναρξη της ανάπτυξης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο