Πρώτα Ανατολή και μετά Δύση

Η αυτόματη κλήρωση του πρωταθλήματος 2020-21, ανέδειξε ένα αρκετά ενδιαφέρον και σπάνιο στοιχείο, στο πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ.

Αυτά τα τερτίπια που κάνουν οι κληρώσεις και ψάχνεις... απαντήσεις. Οι γαλαζοκίτρινοι στον Α’ γύρο θα παίξουν 6 φορές μακριά από τη Λευκωσία (τις περισσότερες από Ομόνοια, Ολυμπιακό και Δόξα) και στο Β΄ γύρο μόλις τέσσερις, τις λιγότερες από τις προαναφερθείσες ομάδες! Επιπρόσθετα, αν μιλήσουμε με όρους Γεωγραφίας, ο ΑΠΟΕΛ στον Α’ γύρο θα κινείται μόνο στο κεντροανατολικό μέρος της Κύπρου και στον Β’ γύρο θα μεταφερθεί στο κεντροδυτικό κομμάτι. Δεν το καταλάβατε;

Στον Α’ γύρο ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει μακριά από τη Λευκωσία, όλες τις ομάδες της Λάρνακας και τις δυο που εδρεύουν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Δηλαδή Ανόρθωση, ΑΕΚ, Σαλαμίνα, Ερμή, Εθνικό και ΕΝΠ. Στο Β’ γύρο αυτές οι ομάδες θα έρθουν στο ΓΣΠ και νοουμένου ότι η Ομόνοια, ο Ολυμπιακός και η Δόξα εδρεύουν στη Λευκωσία, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει 8 παιχνίδια στην πρωτεύουσα.

Θα βγει από τη Λευκωσία για να παίξει δυο φορές στο Τσίρειο (Απόλλων και ΑΕΛ) και δυο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (Πάφος και Καρμιώτισσα), στάδια που βρίσκονται Δυτικά της Κύπρου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο