"Αποφασισμένος ν' αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ ο Τάμαρι"

Στην Ελλάδα συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Μούσα αλ Τάμαρι και τον Ολυμπιακό, με δημοσιεύμα που αναρτήθηκε λίγο πριν στην ιστοσελίδα freegossip.gr, ν' αναφέρει ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, με την οικογένεια του να βάζει πίεση για να μην αποδεχθεί την πρόταση της κυπριακής ομάδας, αφού μπορεί να συνεχίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα: 

"Δεν αποκλείεται να δούμε τον Ολυμπιακό να κάνει και δυο κινήσεις για τα άκρα της επίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και έχει εντυπωσιάσει στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη εξαιτίας των απαιτήσεων που έχει η ομάδα του.

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει. Ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν είχε απαντήσει στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για επέκταση της συνεργασίας τους αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι η οικογένειά του τον παροτρύνει να μην δεχθεί την πρόταση της κυπριακής ομάδας (250.000 ευρώ το χρόνο) θεωρώντας ότι μετά την χρονιά που πραγματοποίησε, θα μπορούσε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ κοστολογεί τον Τάμαρι στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, εάν δεν ανανεώσει, θα πρέπει να πουληθεί πιθανότατα με χαμηλότερο ποσό, προκειμένου να μην τον χάσει η κυπριακή ομάδα ως ελεύθερο μετά τον Ιανουάριο, που θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο