Η δυσκολία του Κόντε στις μεταγραφές και το ελαφρυντικό

Η ΑΕΚ μπήκε για τα καλά στο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, εδώ και λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές προπονούνται στο βοηθητικό της ομάδας, υπό τις οδηγίες του κ. Κανέδα και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, σ’ ένα διαφορετικό και αλλιώτικο καλοκαίρι.

Μετά από μία πενταετία η ΑΕΚ δεν θα λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, φυσικά και πληγώνει αυτό την ομάδα της Λάρνακας, όμως η απόφαση αυτή δεν ήρθε λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά με τα σκαμπανεβάσματα που είχε η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν.

Ο Κανέδα αν και ήρθε στην ομάδα της Λάρνακας τις τελευταίες αγωνιστικές, παραμένει στον πάγκο της ομάδα και τώρα θα έχει μία ευκαιρία παραπάνω να μάθει καλύτερα την ΑΕΚ, να μελετήσει, να συζητήσει και να εκφέρει τις απόψεις του.

Τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές τον έχει ο Άρναλ Κόντε, όμως για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή υπάρχουν εμπόδια, λόγω του ότι αρκετά πρωταθλήματα βρίσκονται σ’ εξέλιξη και δεν μπορεί να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι όπως θα ήθελε.

Δεν υπάρχει η πίεση της Ευρώπης, αφού το πρώτο επίσημο ματς έρχεται στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο τη Σαλαμίνα και αυτό είναι και ως ελαφρυντικό για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Λάρνακας, αφού έχει χρόνο μπροστά του για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο