Ουζουνίδης για Ζαχίντ-Ιωάννου και Βούρο-Σάβιτς

Στο πλαίσιο της συνέντευξης του στην εκπομπή Χωρίς VAR της Cablenet ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, των οποίων το μέλλον στον Αρχάγγελο δεν είναι βέβαιο.

Αρχικά ο Ελλαδίτης τεχνικός ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για τους Πραξιτέλη Βούρο και Βουγιαντίν Σάβιτς: «Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να αποφασίσουν. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ο προπονητής πρέπει να είναι θεωρητικά έτοιμος για όλα. Πάντοτε υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Δόξα το Θεό τώρα έχουμε δυο δεξιά μπακ, έχουμε και κεντρικούς αμυντικούς. Ίσως προχωρήσουμε σε άλλες κινήσεις στην πορεία. Επειδή έχουμε παίκτες, τους δόθηκε η άδεια».

Ακολούθως ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ρωτήθηκε για τα δεδομένα στην υπόθεση του Γκαγιάς Ζαχίντ: «Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσει. Υπολογίζω κανονιά τον Ζαχίντ στην ομάδα και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τώρα για το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορώ να ξέρω όμως υπολογίζεται κανονικά. Έχουμε μιλήσει για το πλάνο και δεν φάνηκε ότι θέλει κάτι άλλο».

Τέλος, ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νικόλα Ιωάννου ο Ουζουνίδης αποκρίθηκε: «Ο Νικόλας είναι κοντά μας τον υπολογίζουμε κανονικά αλλά ξαναλέω όπως όλες οι περιπτώσεις μπορούν να αλλάξουν πολλά από στιγμή σε στιγμή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο