Η πεντάδα που δεν άλλαξε και το επτά που πρέπει ν’ αλλάξει

Δεν (πρέπει να) υπάρχει αμφιβολία ότι η δυνατότητα διάκρισης του Απόλλωνα στην περασμένη αγωνιστική περίοδο (υποθηκεύτηκε και εν τέλει) χάθηκε με την -προσωρινή, όπως αποδείχθηκε- αντικατάσταση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

Οι μόλις επτά βαθμοί στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές υποχρέωσαν τους «κυανολεύκους» να παίζουν ήδη από τον Νοέμβριο δίχως το παραμικρό περιθώριο για στραβοπάτημα. Η εκπληκτική αντεπίθεση που εξαπέλυσαν λίγο μετά την επιστροφή του «κάττου» επέτρεψε μεν την κάλυψη του (μεγαλύτερου μέρους του) χαμένου εδάφους, κόστισε όμως σε αντοχές και φρεσκάδα λίγο πριν την είσοδο στα πλέι οφ.

Το συγκεκριμένο πάθημα λειτουργεί ως παράδειγμα προς αποφυγή εν όψει της νέας σεζόν και μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα προσφέρεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι του έχει γίνει μάθημα.

Κι αυτό διότι στις πρώτες επτά αγωνιστικές θα παίξει με πέντε από τις ομάδες που αντιμετώπισε και πέρυσι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα (Πάφο, Ανόρθωση, Ομόνοια, Εθνικό και Ολυμπιακό), ενώ τα παιχνίδια με Δόξα και Ερμή αυτή τη σεζόν θεωρούνται πιο βατά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα κόντρα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ την περασμένη σεζόν.

Το πρόγραμμα συνεπώς είναι σχεδόν πανομοιότυπο, η στόχευση και η συγκομιδή ωστόσο πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική, προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές βλέψεις και φιλοδοξίες της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο