Τριήμερο ξεκούρασης και αλλαγή σκηνικού!

Από το απόγευμα της Πέμπτης η Ανόρθωση επέστρεψε στη βάση της, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Κακοπετριά. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, είδε για δεύτερη εβδομάδα την ομάδα του να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του και τώρα το κλίμα μεταφέρεται στο "Αντώνης Καρά".

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα απολαύσουν το 3ήμερο ρεπό τους και από Δευτέρας, θα μπουν ξανά στα βαθιά και τη δουλειά. Το σκηνικό στη Λάρνακα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αντιμετώπιζε η ομάδα στα ορεινά, οι ώρες προπονήσεων λόγω καιρικών συνθηκών διαφοροποιούνται, όπως και το στυλ προπόνησης. 

Η Ανόρθωση δίνει το πρώτο της δυνατό φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 18 Ιουλίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 19:00, όμως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση αν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ή ανοιχτό για το κοινό. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα δει για πρώτη φορά την ομάδα σε 90λεπτο, απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, σχηματίζοντας μία πρώτη γνώμη. 

Υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά τις μεταγραφές, λόγω του ότι αρκετά πρωταθλήματα είναι σ’ εξέλιξη και οι μεταγραφικοί στόχοι του Τιμούρ δίνουν αλλού προτεραιότητα. Να πούμε ότι μετά το «Αντώνης Καράς», η Ανόρθωση θα μεταβεί στις Πλάτρες για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της και θα τα πει και εκεί φιλικά με 1-2 κυπριακές ομάδες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο