Π.Χριστοδούλου: "Θέλουμε ένα δυνατό σύνολο, παρακολουθούμε παίκτες 12-13 ώρες"

Συστήθηκε στο κοινό ο Πάμπος Χριστοδούλου, ως ο νέος προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, ο ίδιος χαρακτήρισε τη νέα του ομάδα αρκετά οργανωμένη με επαγγελματισμό και ότι ο ίδιος με την ομάδα του προσπαθούν να φέρουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου:

"Να πω πρώτα πως θέλω να ευχαριστήσω τη Νέα Σαλαμίνα για τη τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής της ομάδας. Είναι μια ομάδα που μπήκε για τα καλά στο νόημα του επαγγελματισμού, είναι μια ομάδα που δουλεύει στο κομμάτι των εγκαταστάσεων και είναι οργανωμένη. Είναι μια οικογένεια και τους τιμά''.

''Είμαστε στην 2η εβδομάδα, πάμε καλά. Είναι μια παράξενη χρονιά και μετά τον κορονοϊό υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε αγωνιστική δράση, άλλοι έχουν μήνες να παίξουν. Πρέπει να κάνεις σωστό πρόγραμμα και για εμάς αυτό δουλεύει πολύ καλά. Υπάρχει ένα επιτελείο από τους εφόρους μέχρι και τον τεχνικό διευθυντή, 12-13 ώρες συνεχώς βλέπουμε ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο στη Νέα Σαλαμίνα''.

Για τον Τζόναθαν Έρις: ''Παίκτη που πέρσι τον ήθελε η Νέα Σαλαμίνα, εγώ άναψα το πράσινο φως και για εμάς δεν ήταν ό,τι καλύτερο να φύγει πριν παίξει εδώ. Δεν θέλαμε να του στερήσουμε το δικαίωμα να παίξει αλλού. Είμαστε 3-4 άτομα που λέμε τις απόψεις μας και στο τέλος θα αποφασίσουμε. Τη τελική απόφαση θα την πάρω εγώ και ο Μάκης. Αποφασίσαμε πως πρέπει να υπογράψει. Έτυχε τι έτυχε, δεν θέλουμε να κρατήσουμε κάποιον με το ζόρι. Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο''.

''Τον καιρό που ήμουν στην ΑΕΛ υπήρχε μια ομάδα που ο κόσμος ήταν διψασμένος και ήθελε να δει κάτι δυνατό στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας μετά τη φυγή αρκετών παικτών. Να κάνουμε ένα σύνολο δυνατό και να κερδίζει. Να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον. Θέλω να φτιάξω μία ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμος''.

Ερώτηση για το αν εξετάζονται παίκτες άλλων Κυπριακών ομάδων: ''Αν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, σίγουρα. Δεν θα κάνουμε όμως μεταγραφή απλά για να κάνουμε''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο