Η επιβράβευση του Νταουσβίλι και ο 'κεραυνός' στο Μακάρειο! (video)

Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης που ανανεώνει τη συνεργασία του με την "Κυρία", με τον Τιμούρ Κετσπάγια να πηγαίνει με τις καλύτερες συστάσεις στη διοίκηση της ομάδας για τον συμπατριώτη του.

Κάτοικος ''ΠΑΠ'' μέχρι το 2022 ο Νταουσβίλι! (Δηλώσεις)

Ο 31χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2022 και μετά από μία εκπληκτική χρονιά, θα συνεχίσει να ηγείται της Ανόρθωσης στη μεσαία γραμμή και για τα επόμενα δύο χρόνια. Γενικά αν δει κανείς το βιογραφικό του Γεωργιανού, σε όποια ομάδα και ν' αγωνίστηκε δεν χάνει τη θέση του από βασικός, έχει σχεδόν φουλ συμμετοχές, ενώ φαίνεται ότι το δέσιμο και η... γλώσσα με τον προπονητή τον βοήθησε να ενταχθεί πολύ νωρίς στα θέλω της ομάδας.   

Ο ενθουσιασμός που βγάζει στην ομάδα, το πάθος του, οι 21 συμμετοχές και η τεχνική που έχει ήταν αρκετά για να πείσουν τον Τιμούρ ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δεσμευτεί με μεγαλύτερο συμβόλαιο σε… διάρκεια. Είναι και μία επιβράβευση για τον ίδιο, αφού βλέπει ότι οι κόποι του και η σκληρή δουλειά μέσα στη σεζόν ανταμείφτηκαν. 

Κανείς δεν ξεχνά τον «κεραυνό» στην κίνηση για το 0-5 της Ανόρθωσης στο Μακάρειο με αντίπαλο τη Δόξα, ένα απίστευτο γκολ που πανηγυρίστηκε με… παράξενο τρόπο από τον ίδιο. Η Ανόρθωση εξάλλου δεν είναι τυχαία που επέλεξε στη φωτογραφία ανανέωσης της να χρησιμοποιήσει στιγμιότυπο αυτό τον πανηγυρισμό. Θυμηθείτε το γκολ του Νταουσβίλι στη Λευκωσία.

Θυμηθείτε την γκολάρα του άσου της Ανόρθωσης στις 27/10/2019:

ΔΟΞΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 27 /10/2019 7η αγωνιστική 0-6


 
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο