Καθόλου πανικός, μόνο δουλειά και… βαθύ ρόστερ

Με την πραγματοποίηση της κλήρωσης, μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς πρωταθλήματος και γράψαμε ξανά για το δύσκολο και σκληρό πρόγραμμα που θα έχει η Ομόνοια.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Χένινγκ Μπεργκ γνώριζαν εξ αρχής ότι θα είναι αυτά τα δεδομένα της νέας χρονιάς και φρόντισαν να προγραμματιστούν, με στόχο ένα ποιοτικό και... βαθύ ρόστερ.

Ήδη έγιναν οι κινήσεις με Παπουλή και Κίκο, οι οποίο δίνουν βάθος και πολλές λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικο κομμάτι. Το γεγονός ότι ήδη η Ομόνοια έχει ένα ισχυρό κορμό από την περσινή σεζόν, κάνει πιο εύκολο το έργο της όσον αφορά την ομοιογένεια που πρέπει να αποκτήσουν οι ομάδες μέσα από την προετοιμασία. Το ότι στην πρώτη εντεκάδα της χρονιάς θα βρίσκονται σίγουρα 8-9 (αν όχι και οι 11) ίδιοι ποδοσφαιριστές με πέρσι κάνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας. Ειδικά στα μονά παιχνίδια της Ευρώπης που το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο (παρά σε διπλές αναμερτήσεις).

Στην Ομόνοια είναι συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν με το σκληρό πρόγραμμα και οι αρμόδιοι κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τις πολλές προκλήσεις που θα βρει απέναντι της τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο