Υπάρχει πλάνο και όραμα! 

Η ΑΕΛ από τις αρχές Ιουνίου έβαλε ως στοίχημα το πλάνο τριετίας στην ομάδα, με τη διοίκηση Αντρέα Σοφοκλέους ν' αλλάζει τακτική φέτος. Στην ομάδα της Λεμεσού ζουν διαφορετικά τη μεταγραφική περίοδο, αφού είδαμε ότι ενέταξαν στο ρόστερ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ έγινε επέκταση συμβολαίου με αρκετούς διατηρώντας τον βασικό κορμό, γεγονός που φανερώνει αλλαγή τακτικής και χτισίματος της ΑΕΛ.

Επενδύει σε προοπτική πάντα σε λογικά πλαίσια προϋπολογισμού. Στην ΑΕΛ ακολουθούν πιστά το πλάνο, πλάνο για το οποίο αφιερώθηκαν ώρες για να οργανωθεί, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να συμφωνεί με τις απόψεις της διοίκησης, προχωρώντας παράλληλα με τη δική του... δουλειά, που δεν είναι άλλη το αγωνιστικό. Στην ΑΕΛ υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα αυτή την περίοδο, οι παίκτες είναι μία οικογένεια και αυτό είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό για τη φετινή ομάδα. 

Θα δώσουν έμφαση στα νεαρά παιδιά, αφού σκοπός του πλάνου 3ετίας, είναι ν' αναδείξουν ταλέντα με σκοπό τη μελλοντική τους πώληση, ώστε η ομάδα να καρποφορήσει οικονομικά από αυτό. Είναι και μία λύση εξάλλου για όλες τις ομάδες, να φέρνουν χρήμα στα ταμεία τους, από τις πωλήσεις – μεταγραφές παικτών σε άλλες ομάδες, είτε εντός, είτε εκτός συνόρων. Βλέπουμε ότι υπάρχει όραμα και πλάνο στην ομάδα του Κέρκεζ και είναι ένα 'σχέδιο' για το οποίο έχουν βάλει στοίχημα άπαντες στην ΑΕΛ, αφού θέλουν πάση θυσία να πετύχει. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο