Φανιέρος: "Ν' αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο, είμαστε σοκαρισμένοι"

Μία αντίθετη άποψη έχει εκφέρει ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος για το πρωτόκολλο και ότι αφορά το ποσοστό κόσμου που θα φιλοξενείται στις κερκίδες των αγώνων, άποψη που δεν συμμερίζεται από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο κ.Φανιέρος τόνισε ότι είναι καλύτερα ν' αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο και μετά να αποφασίσουν αναλόγως. 

Οι δηλώσεις του Φανιέρου στον Super Sport FM:

«Το θέμα είναι να μην έχουμε κάτι πιο σοβαρό. Μακάρι ο κόσμος να το  περνά  ανώδυνα όλο αυτό. 

Δοκιμάζουμε Πολωνό τερματοφύλακα, θα δούμε πως θα πάει. Οργανώνουμε τα πάντα για να είμαστε ομάδα όπως πρέπει. Δεν ξέρει τι έγινε και δεν ήρθε ο Βάτερμαν, είναι θέμα του προπονητή. Ο Λούκας Φανιέρος στις μεταγραφές βλέπει το βίντεο και το οικονομικό για τους παίκτες. Ο τεχνικός διευθυντής κάνει καλά τη δουλειά του. Όταν δεν ελέγχεις, τότε θα χάσεις. Για να είμαστε όλοι καλά. Δεν ξέρω τι περιμένω από τον Ερμή γιατί δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση με τις άλλες ομάδες. Είμαστε λίγο σοκαρισμένοι με αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Τώρα είμαστε όλοι στον αέρα. Θέλω να δω μία σοβαρή ομάδα που θα παίρνει αποτελέσματα. Το πρόβλημα μας τώρα είναι οι θερμοκρασίες, παράξενα πράγματα δεν είναι φυσιολογικές. Θα δούμε πως θα το πάρουν οι ποδοσφαιριστές μετά το σοκ του ιού. Στο ξεκίνημα δεν θα είναι έτοιμοι, θα θέλουν χρόνο για να έχουν απόδοση. Ο Αϊρτον ήταν το μπαμ, όμως ακόμη δεν τελειώσαμε. Θα φέρω τρεις ποδοσφαιριστές, όμως περιμένω να δω τι θα γίνει. Δεν δέχομαι να χάσω ούτε και ένα ευρώ από τα τηλεοπτικά. Πέρσι στη Β’ είχα 30 χιλιάδες, ήταν εξηγημένη μαζί μου και δεν έχασα κάτι. Ψηλά συμβόλαια έχει το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση. 

Δεν είναι ψηλότερο το μπάτζετ μας από άλλες χρονιές. Έχουμε να δώσουμε 50 χιλιάδες στην Αγία Νάπα για τον Ηλία και 150.000 για τον Ντε Μέλο στην ομάδα της Βραζιλίας. Θα ήθελα με αυτά τα λεφτά να κάνω μία μεγάλη μεταγραφή, όμως θα βάλουμε το χέρι μας εκεί που φτάνει. Τι θα πάρω από μία καλή πορεία; Δεν μπορούμε να είμαστε ατομιστές. Εγώ ήξερα ότι θα γινόταν αυτό με τις πλατφόρμες, αν δεν ήταν ο Ερμής δεν θα ξεκινούσε η Cablenet και να έπαιρνε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Άνοιξα το δρόμο και καλά έκανα. Το κόστος θα είναι λιγότερο σίγουρα, είναι πολύ καλή κίνηση θα εξυπηρετήσει τον κόσμο. Η  κίνηση αυτή έγινε για ένα σκοπό, ο κόσμος δεν θα πηγαίνει γήπεδο και θα βάλουν οι πλείστοι πλατφόρμες.

Θα είναι λάθος να έχουμε τώρα κόσμο στα γήπεδα. Έκανα ταξίδι σύντομο στην Κρήτη που δεν είχα ποτέ τον ιό, ούτε είχαν πρόβλημα. Τώρα βλέπω όμως ότι αρχίζει πρόβλημα στην Ελλάδα γενικά. Στη Σερβία που είναι κοντά από εμάς υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Η αρρώστια δεν έφυγε, αν βάλουμε 5000 στις κερκίδες και κολλήσουν οι πέντε που να πάμε να σταθούμε. Με φοβίζει αυτό για την ώρα. Ξέρω ότι θα χάσουμε λεφτά από αυτό

Θα προχωρήσουμε ακόμη τέσσερις μεταγραφές». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο