ΕΝΠ: "Προσφέρω στο Παραλίμνι"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΝΠ ενημερώνει για προνομιακές και χαμηλές τιμές στο κομμάτι της διαφήμισης.

Η ανακοίνωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ!

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές και χαμηλές τιμές και διαφημίστε την εταιρία σας έξυπνα και υπεύθυνα.

Ως ΕΝΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ στεκόμαστε στο πλευρό όλων των συνεργατών μας, προσφέροντας πάντα τα πιο ελκυστικά πακέτα προβολής. Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και επαγγελματισμό, σας παρέχουμε διαφημιστικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας σας.

Στόχος μας είναι η λειτουργεία ως ένα μεγάλο Media Shop για τους διαφημιζόμενους μας.

Επιφυλασσόμαστε για μια αποκλειστική επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης του Μάρκετινγκ, προκειμένου να σας παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις σε ότι έχει να κάνει με την προβολή ή τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν και ακόμα υπάρχουν, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την μοναδική ομάδα της πόλης μας και να σταθούμε στο πλευρό της!

Η ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ σας παρέχει τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρηση / εταιρία σας.

Η προσπάθεια που έγινε στην περσινή περίοδο για εποικοδομητικές συνεργασίες ήταν πολύ μεγάλη και θέλουμε να ελπίζουμε ότι καταφέραμε να κρατήσουμε μια πολύ ισχυρή και θετική εικόνα προς όλους τους διαφημιστές μας.

Με πινακίδες εντός Σταδίου ¨Τάσος Μάρκου¨, ηχητικές διαφημίσεις, banners αλλά και πινακίδες εξωτερικού χώρου μπορούμε να πούμε με ειλικρίνεια ότι τα πακέτα μας αξίζουν την προβολή αλλά και την μελέτη από όλες τις εταιρίες-επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ OMAΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.....
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ....
ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ....

ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Ε.Ν.Π

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο