Πάει και γι' άλλο κόλπο γκρόσο μετά τον Νέμετς

Για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού άξονα κινείται η Νέα Σαλαμίνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η επικείμενη συμφωνία με τον Άνταμ Νέμετς, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο Σλοβάκο είναι σε προχωρημένο στάδιο και, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και η επίσημη ανακοίνωση.

Μάκης Παπαϊώαννου και Πάμπος Χριστοδούλου ευελπιστούν, ωστόσο, αυτό να μην μείνει το μοναδικό κόλπο γκρόσο της Νέας Σαλαμίνας στο θερινό παζάρι. Εξ ου και έχουν βάλει ήδη μπρος για το επόμενο, το οποίο αφορά τον ηγέτη της οπισθοφυλακής.

Στο πλαίσιο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει ήδη την ΑΕΚ για τον Ρομάν Γκολομπάρτ, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Νταβίδ Κανέδα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αναζητεί έναν αριστεροπόδαρο στόπερ.

Οι Λαρνακείς θα ήθελαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Ισπανού (140.000), ωστόσο δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική δανεισμού του, αρκεί η ενδιαφερόμενη ομάδα να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των απολαβών του ποδοσφαιριστή.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τα μισά, ωστόσο εν τη απουσία εναλλακτικής λύσης δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να γίνει πιο διαλλακτική και με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές ο Γκολομπάρτ να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, για να γίνει ξανά το αφεντικό στη γραμμή άμυνας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο