Ο Φράνσις δημιουργεί γερό «καρέ»

Ο Φράνσις Ουζόχο μετακόμισε Αρχάγγελο και έρχεται να δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου δεδομένο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας θα είναι ο πρώτος που θα αγωνιστεί σε τρεις διαδοχικές χρονιές με την φανέλα των Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Δικός του ο Ουζόχο (ανακοίνωση)

Δεν είναι όμως ο πρώτος που θα φορέσει τη φανέλα και των τριών ομάδων. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άλλες χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που αγωνίστηκαν στους «αιώνιους» της Λευκωσίας, αλλά και στην «Κυρία» της Αμμοχώστου. Οι δύο αφορούν σε ξένους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεγάλη καριέρα στην Κύπρο.

Αρχικά ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς, που ήρθε για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Αφού έκανε ενδιάμεσους σταθμούς σε ΕΝΠ και Ολυμπιακό, έθελξε με την φανέλα των Ανόρθωση και Ομόνοια.

Ο Ρικάρντο Φερναντέζ έκανε σπουδαίες χρονιές στον ΑΠΟΕΛ. Φόρεσε ακολούθως για μικρά χρονικά διαστήματα τα χρώματα των Ανόρθωσης και Ομόνοιας. Ο «Ρίκκι» αγωνίστηκε ακόμη σε Δόξα και ΑΕΛ.

Ακόμη ο Γιώργος Οικονομίδης ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, πήγε και έκανε καλές χρονιές στην Ομόνοια (ήταν ενδιάμεσα στην Δόξα), ενώ αμέσως μετά μετακινήθηκε στην Ανόρθωση.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο