Θολά, αλλά σημαντικά συμπεράσματα

Στο πρώτο δυνατό φιλικό η Ανόρθωση κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλωνα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να εξάγει τα πρώτα του συμπεράσματα, χωρίς βέβαια αυτά να είναι και απόλυτα. Ένα δυνατό φιλικό που η Ανόρθωση έκανε ποδαρικό με νίκη και αρκετοί παίκτες πήραν την ευκαιρία τους και έδειξαν τι αξίζουν. Η Ανόρθωση δεν ενισχύθηκε σημαντικά, θα έρθουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα για το καλύτερο δυνατό ρόστερ, το είπε εξάλλου και ο Τιμούρ, όμως τ' ότι η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να διατηρήσει ένα βασικό κορμό, δίνει ευκαιρία στο Γεωργιανό τεχνικό να κάνει κινήσεις ουσίας και ποιότητας.

Ο Ελουντού λόγω τραυματισμού δεν έκανε το... ντεμπούτο του, η ενόχληση που νιώθει δεν είναι ιδιαίτερη και πολύ πιθανό το βάπτισμα του πυρός για τον ίδιο να έρθει στην επόμενη φιλική αναμέτρηση. Η Ανόρθωση είχε τις ευκαιρίες της στο παιχνίδι, κατά διαστήματα είχε το πάνω χέρι, όμως σίγουρα από το πρώτο φιλικό δεν μπορείς να εξάγεις και τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα. 

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Κορρέα, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Χριστοφή, Κατσαράβαμ Αμπαρτζουμιάν, Ντούρις, Παπαδόπουλος, Π. Αρτυματάς, Πηλέας, Γεωργαλλίδης, Καφατάρης, Κουμπαρής, Διάκος, Σελίν

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο