Περιμένουν Γκολομπάρτ, ψάχνουν όμως και αλλού!

Στη Νέα Σαλαμίνα συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας, σε μικρό χρονικό διάστημα θ' αρχίσουν και τα φιλικά προετοιμασίας, αφού ήδη την Τετάρτη οι "ερυθρόλευκοι" θα συναντηθούν με την ΑΕΛ.77

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δουλεύει στο αγωνιστικό κομμάτι και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μάκης Παπαιωάννου, στα θέματα προγραμματισμού. Οι Βενσάν Κρεέν, Μπρένο Λοράν, Νίκο Βαρέλα, Βινίσιους Ολιβέιρα, Ντανίλο, Θεόδωρος Μπέριος και Αλουά Κονφέ είναι οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της ομάδας, ενώ το κενό που άφησε η αποχώρηση του Έρις στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να κλείσει. 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του  Ρομάν Γκολομπάρτ, αν καταφέρει όμως να πάρει το χαρτί ελευθερίας του από την ΑΕΚ, αφού ως γνωστό δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο Γκολομπάρτ είναι εκτός πλάνων του Νταβίντ Κανέδα για τη νέα περίοδο και ο Μάκης Παπαιωάννου, γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του 27χρονου στόπερ στο "Αμμόχωστος". Το σενάριο επίσης να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου ως δανεικός από την ΑΕΚ, είναι αρκετά υπαρκτό.

Η ομάδα προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού ο Γκολομπάρτ δεν είναι η μοναδική περίπτωση κεντρικού αμυντικού που απασχολεί την ομάδα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο