Η άφιξη του στην Κύπρο, δρομολογεί εξελίξεις

Επτά μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε μέχρι στιγμής η Νέα Σαλαμίνα, με τον Μάκη Παπαϊωάννου τώρα να στρέφει το βλέμμα του σε επιθετικό, ακραίο επιθετικό, κεντρικό αμυντικό και μέσο. Τ' όνομα του επιθετικού έγινε γνωστό και δεν είναι άλλο από τον Άνταμ Νέμετς, που μέχρι πρόσφατα ήταν αρχηγός της Πάφου.

Ο Σλοβάκος φορ θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου στη γραμμή κρούσης της ομάδας, αφού αποτελεί τόσο επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου όσο και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ήδη οι διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο φορ βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, ενώ αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι αύριο Τετάρτη ο Νέμετς αναμένεται στην Κύπρο για τα πρώτα ιατρικά τεστ της ομάδας και ακολούθως να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές με τους "ερυθρολεύκους".

Φεύγοντας από την Πάφο, κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέχιζε σε κυπριακή ομάδα, αφού αυτό που λεγόταν από το περιβάλλον του παίκτη είναι ότι θα έφευγε εκτός και όμως τα δεδομένα άλλαξαν, με τον διεθνή άσο να συνεχίζει στην Κύπρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο