Μεγάλο deal για την Ανόρθωση

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Ανόρθωση εξέδωσε η εταιρεία Allea Group.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το Allea Group ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ανόρθωση Αμμοχώστου, ως ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας για τις επόμενες πέντε ποδοσφαιρικές σεζόν 2020-2026.
Το Group, που ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, κατέληξε σε συμφωνία με την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα, με περιθώριο σταδιακής διεύρυνσης της συνεργασίας και σε άλλους τομείς. Με δέσμευση στην αριστεία και ως περήφανος υποστηρικτής του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε, το Allea Group έχει ως στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, στηρίζοντας έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Ο ιδιοκτήτης του Allea Group Sergey Korol σχολίασε «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Ανόρθωση Αμμοχώστου και προσβλέπουμε στο να εμψυχώσουμε και να ενδυναμώσουμε την ομάδα στις επικείμενες σεζόν για να αγωνιστούν με επιτυχία για τους νικητήριους τίτλους.»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Ευγένιος Χαμπουλλάς δήλωσε με τη σειρά του “Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το μεγάλο επενδυτικό σχήμα Allea Group στην οικογένεια μας. Είναι μία συνεργασία που σίγουρα θέτει ισχυρές βάσεις για αμοιβαία οφέλη και επιτυχίες σε πολλαπλούς τομείς. Έχουμε σχεδιάσει συγκεκριμένες ενέργειες με έμφαση στην υπευθυνότητα προς την κοινωνία, όπως αρμόζει σε ηγέτιδες εταιρείες με έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας. Θεωρούμε βέβαιο ότι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίσουμε τίτλους στα επόμενα 5 χρόνια”.

Το Allea Group διαθέτει ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην κεντρική και νότια Ευρώπη. Στην Κύπρο, αυτή την περίοδο αναπτύσσει το Zaria Resort, μια πολυτελής ανάπτυξη μεικτής χρήσης, που θα περιλαμβάνει οικιστικά διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις συνολικής έκτασης 80,000 τ.μ..

Νωρίτερα το φετινό Ιούλιο μάλιστα, το Allea Group ανακοίνωσε πως το βασικό κομμάτι του Zaria Resort θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol, ένα πολυτελές θέρετρο 300 δωματίων, που αναμένεται να ανοίξει το 2025. Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωσή, το ξενοδοχείο θα αποτελεί από μόνο του προορισμό, αφού θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό beach club 4,000 τ.μ. με σπα και γυμναστήριο, μία εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες, ενώ επιπλέον, θα διαθέτει χώρο ψυχαγωγίας 1,400 τ.μ., με πέντε εστιατόρια και μπαρ.

Η ανάπτυξη του Zaria Resort και του Grand Hyatt Limassol σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Κύπρο ως προορισμό, ενισχύοντας την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και προσελκύοντας επισκέπτες τόσο για τουρισμό, όσο και άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: www.alleagroup.com

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο