Πετεβίνος: "Κοντά σε συμφωνία με τον Σαχάρ"

Ο Μπεν Σαχάρ βρίσκεται μία ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό το επιβεβαίωσε και ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές που ζήτησαν ν' αποχωρήσουν είναι οι Βούρος και Σάβιτς, χωρίς όμως να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους. 

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στον Super Sport FM:

Για το θάνατο του Τζόν Παναγή: «Είναι πραγματικά μία δυσάρεστη είδηση για τον κόσμο του ποδοσφαίρου, είναι κάτι που μας δείχνει πόσο πρέπει να εκτιμούμε τη ζωή κάποιες φορές. Νέος άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στα κοινά, είναι ιδιαίτερα λυπηρό. Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο ξαφνικά».

Για Μάριους Λουντέμο: «Ήταν μία επιλογή του Ουζουνίδη εδώ και αρκετό καιρό, ήρθαμε σε συμφωνία με τον παίκτη, όμως οι ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, δεν μπορούσε ν' ανακοινωθεί νωρίτερα. Έπρεπε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Ρόζενμποργκ. Θα προπονείται μαζί μας, το συμβόλαιο του θα ενεργοποιηθεί 1η Αυγούστου. Είναι σε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ήταν σε πλήρη δράση».

«Είναι δυστύχημα για τις κυπριακές ομάδες, έτσι όπως έχει ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο, όλο το σκηνικό έχει μετατοπιστεί. Όταν ψάχνεις ποδοσφαιριστές και λένε ότι θα περιμένουν για καλύτερες προτάσεις και επιλογές, διαπιστώνεται ότι αυτές οι επιλογές πληθαίνουν. Έχουμε ακόμη κάποιες επιλογές που περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν για να μπορεί και ο προπονητής μας να δουλεύει».

Για Μπεν Σαχάρ: «Η επιβεβαίωση έρχεται με την επίσημη ανακοίνωση. Είμαστε σε συζητήσεις μαζί του, είμαστε πάρα πολύ κοντά στη συμφωνία με τον παίκτη και την ομάδα του. Διατηρεί ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπερ Σεβά. Μόλις καταλήξουν όλες οι πλευρές σε πλήρη συμφωνία θα έχουμε ανακοίνωση».

«Κάνουμε από προηγουμένως ενέργειες, υπάρχει η ιδιαιτερότητα της χώρας που προέρχονται».

Για Σάβιτς: «Ολοκλήρωσε την περίοδο απομόνωσης χθες, το απόγευμα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο και έκανε τεστ. Αναμένουμε αποτελέσματα είτε σήμερα, είτε Δευτέρα. Χρειάζονται 48 ώρες. Ακολούθως θα κάνει και ένα δεύτερο τεστ και αν είναι και τα δύο αρνητικά, τότε θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο».

«Υπάρχουν κάποιοι όπως ο Βούρος και Σάβιτς που ζήτησαν με δική τους πρωτοβουλία να αποχωρήσουν. Αυτό είναι άλλο και το δεύτερο είναι να ικανοποιεί τους ίδιους και μετά τον ΑΠΟΕΛ. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχουμε απάντηση. Είμαι ξεκάθαρος. Τις τελευταίες 4 Παρασκευές ανέφερα ότι η μοναδική επίσημη πρόταση που είχαμε ήταν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Ιωάννου, δεν ήταν ούτε στα μισά και για μας έχει τελειώσει. Για Τάμαρι και Ζαχίντ δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση. Συνεχίζουμε την προετοιμασία... Τα όλα όσα γράφονται και λέγονται δεν θα ψάξω από που πηγάζουν».

«Για τον Βούρο διαβάζαμε συμφωνία του συμβολαίου του ΟΦΗ με τον ΑΠΟΕΛ. Εδώ και πέντε μέρες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Είχαμε ένα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ προς τον πρόεδρο της εταιρείας μας και η απάντηση ήταν φέρτε επίσημη πρόταση και να μπούμε σε συζητήσεις. Αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ».

Για Ακιντόλα: «Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές, έτσι λύνουμε και τα χέρια αρκετών που γράφουν γενικότερα. Κοιτάζουμε τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα μας. Είμαστε ελκυστικός προορισμός. Για κατάκτηση τίτλων και καλές ευρωπαϊκές πορείες και αυτό είναι πλεονέκτημα της ομάδας μας. Αυτή είναι η απάντηση μας».

«Αύριο έχουμε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ο κ. Ουζουνίδης δίνει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε τη ΓΣ και το τρίτο είναι το θέμα με τα διαρκείας. Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα δοθούν οι λεπτομέρειες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο