Ένα τεστ διαφορετικό από τ' άλλα!

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει αύριο Σάββατο η ΑΕΚ στις Πλάτρες.

Ο Νταβίντ Κανέδα που βλέπει την ομάδα του να προετοιμάζεται στις Πλάτρες, θα δοκιμαστεί το απόγευμα του Σαββάτου σ' ένα πολύ σημαντικό τεστ με αντίπαλο την Ανόρθωση στις 18:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Πλατρών. Το φιλικό δεν θα προβληθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, είναι ένα 90λεπτο για τους προπονητές, ενώ για τον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ μετά τα νικηφόρα τεστ με Ομόνοια Αραδίππου και Δόξα, θα έχει την ευκαιρία να δει το ρόστερ του απέναντι σ' ένα πολύ πιο δυνατό αντίπαλο.

Τα φιλικά είναι πάντοτε για να εξάγουν οι κόουτς τα δικά τους συμπεράσματα, είναι θετικό όμως να έχεις απέναντι σου αντίπαλο της ίδιας δυναμικής, αφού σ' αυτούς τους αγώνες υπάρχει περισσότερη ένταση και πάθος, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν ένα καλύτερο... εαυτό.

Ο Κάνεδα μέχρι στιγμής στα δύο φιλικά χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Χριστοδούλου, Τούμπας, Τόνιο, Τρουγιόλς, Κάσες, Θαντί, Φερνάντεζ,, Αντωνιάδης, Γκονζάλεζ, Σπιρόφσκι, Ναούμ, Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς, Αναστασίου, Τρισκόφσκι, Κωνσταντίνου, Iωάννου, Πλάνας, Φλοριάν Τολμές, Ραπας, Μακρής, Θωμά, Μόισοφ, Ακοράν, Γκολομπάρτ

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο