Λεπτομέρειες για το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει για το φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 29/7 και θα αρχίσει στις 19:00.

Αναλυτικά:

''Ενημερώνουμε επίσημα ότι την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Μακάρειο.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι η προσέλευση του κόσμου θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τους φιλικούς αγώνες. Σύμφωνα με αυτό ο αριθμός των θεατών στις κερκίδες θα είναι περιορισμένος.

Αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων αυτές ορίζονται ως εξής: Τα κανονικά εισιτήρια ανέρχονται στα 10€ ενώ τα παιδικά εισιτήρια θα έχουν 1€. Ενημερώνουμε επίσης τον κόσμο ότι κατά την έλευση στο γήπεδο χρειάζεται η ταυτότητα για τους μικρούς μας φίλους, ενώ για τους ενήλικες φιλάθλους χρειάζεται κανονικά η κάρτα φιλάθλου.

Τέλος η διάθεση εισιτηρίων δεν επιτρέπεται να γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ως εκ τούτου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου τη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 17:00 έως τις 20:00.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι για τους επίσημους αγώνες στη σεζόν θα υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων καθότι ετοιμάζουμε πλατφόρμα σε συνεργασία με εταιρεία λογισμικού''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο