Κερδίζει τις εντυπώσεις...

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη κερδίζοντας τις εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, αφού μετά τις νίκες με Ομόνοια Αραδίππου Δόξα, ήρθε και μια μεγαλύτερη, αυτή τη φορά απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Νταβίντ Κανέδα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ότι τα φιλικά είναι περισσότερο για να καταλήξουν οι προπονητές σε εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές αλλά και σε σύστημα. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας διατηρεί το αγαπημένο του 4-4-2 ενώ όσον αφορά σε ποδοσφαιριστές, έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ. Ο Κανέδα που είναι και στο περίμενε για τις απαντήσεις Κόντε σε θέματα ενίσχυσης, κάνει υπομονή, δουλεύει με αυτούς που έχει στη διάθεση του, γνωρίζοντας ότι οι επόμενες μεταγραφές θα είναι ήδη σε καλή κατάσταση όσον αφορά θέματα φυσικής κατάστασης.

Από την ΑΕΚ λέχθηκε αρκετές φορές ότι οι ποδοσφαιριστές που κοιτάζουν έχουν ακόμη υποχρεώσεις με την ομάδα τους και μέχρι να ξεκαθάρίσει τ' όλο σκηνικό θα πορευτούν με αυτούς που έχουν. Πέραν των Μακρή και Σπιρόφσκι, οι Λαρνακείς ακόμη δεν ολοκλήρωσαν μία 3η κίνηση, όμως αυτό δεν θ' αργήσει να έρθει αφού σε λιγότερο από ένα μήνα, αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο να πήρε παράταση, όμως ευχή του Κανέδα είνα όπως συμπληρωθεί το ρόστερ όσο πιο σύντομα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο