«Δεν φεύγω για το ποδόσφαιρο από την Ομόνοια» (video)

Μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι της Ομόνοιας παραχώρησε ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής τα Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αυστραλία. 

Αναλυτικά τι είπε: 

«Πολλά ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για εμένα και την οικογένεια μου να προχωρήσουμε σε μια νέα περιπέτεια μετά από τον φοβερό χρόνο που περάσαμε εδώ. Δεν περίμενα ποτέ πως θα ήταν εφικτό. Θεωρώ πως είναι η σωστή στιγμή. Είναι οικογενειακή απόφαση που πήραμε μαζί. Δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ο λόγος που φεύγω από την Ομόνοια». 

Αν ήταν δύσκολη η απόφαση: «Πολύ δύσκολη. Αν πας πίσω στον προηγούμενο χρόνο είχα περάσει ένα δύσκολη διάστημα εδώ με διαφορετικούς προπονητές και προσωπικό στον τρίτο μου χρόνο. Σκεφτόμουν πως είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Ομόνοια αλλά ευτυχώς η γυναίκα μου μου, είπε πως δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από την ομάδα με αυτόν τον τρόπο μετά που είχα σκοράρει δυο γκολ εκείνη την σεζόν. Έτσι αποφασίσαμε να μείνω άλλο ένα χρόνο και να φύγω όταν θα είμαι ψηλά. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά στην ομάδα. Για μένα το να κερδίζει το πρωτάθλημα και να αγωνίζεσαι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σαν να έγινε η δουλειά μου»

Αν υπάρχει λόγος που αποφάσισε να φύγει: «Θεωρώ πως όταν είσαι οικογενειάρχης και δεν ζεις με την οικογένεια σου είναι πολύ δύσκολο, να αφήνεις τα παιδιά σου και να μην τα βλέπεις να μεγαλώνουν, θέλαμε εξάλλου να μείνουμε μόνιμα στην Αυστραλία όταν θα ολοκλήρωνα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτή η προσφορά έφτασε ένα χρόνο νωρίτερα μπορώ να πω, αλλά είναι μια προσφορά που δεν μπορώ να την απορρίψω». 

Τα επόμενα του βήματα: «Θα πάμε στην Αυστραλία σε μερικούς μήνες. Η χρονιά ξεκινά τον Δεκέμβρη και ανυπομονώ γι’ αυτό». 

Για τον χαρακτήρα που πήρε ως θρύλος του Συλλόγου: «Για τον κόσμο που μιλά για το ποδόσφαιρο γενικά είμαι ένας απλός άνθρωπος που κλωτσά μια μπάλα, αλλά το να με αποκαλούν θρύλο της ομάδας είναι πολύ ωραίο φυσικά. Το εκτιμώ πολύ αλλά βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα απλό άνθρωπο που κλωτσά μια μπάλα. Κάνω αυτό που αγαπώ μπροστά από τον κόσμο που αγαπώ επίσης». 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο