Ο Χριστοφή και οι αυξημένες επιλογές ενόψει Σαλαμίνας

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι με τη Βουλγαρία στη Σόφια, έπεσε όμως με το κεφάλι ψηλά, αφού ήταν ένας αγώνας για τον οποίο πάλεψε, χωρίς όμως να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Η Ομόνοια εκπροσωπήθηκε από τρεις διεθνείς, οι δύο εκ των οποίων ήταν στο αρχικό σχήμα και πρόκειται για τους Παναγή και Κούσουλο, ενώ ο Δημήτρης Χριστοφή επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Αύγουστο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Αλκή.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί στο "Αμμόχωστος" από τη Νέα Σαλαμίνα με τον Ολίβα να έχει επιπλέον επιλογές για εντεκάδα, αφού είδε και τον Χριστοφή να έχει με την Εθνική ομάδα ένα 20αλεπτο στα πόδια του.

Πέραν της επιστροφής του Χριστοφή ο Ισπανός τεχνικός για την πολύ δύσκολη έξοδο στη Λάρνακα θα έχει στη 'φαρέτρα' του και τους πιο έτοιμους Γκαφούρ, Ενρίκεζ, Λοέ και Κατελάρη, αφού αμφότεροι αγωνίστηκαν στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ερμή. Αυτοί μαζί με τον Χριστοφή  έχουν ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά, αφού είναι πολύ σημαντικό να βρουν νωρίς το ρυθμό τους για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο