«Έσκασε» από την Κολομβία το φιρμάνι - «Πάω σε ομάδα που επενδύει πολλά χρήματα»

Μόνον οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις απομένουν για την ολοκλήρωση και επισημοποίησης της μεταγραφικής υπέρβασης. Ο Χουάν Καμίλο Σάις είναι, πλην συγκλοινιστικού απροόπτου, το τρίτο απόκτημα της Πάφου από το θερινό παζάρι.

Την επίτευξη συμφωνίας ανακοίνωσε η ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του 28χρονου Κολομβιανού στόπερ, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Σε αυτήν γίνεται λόγος για δεκάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή και δυνατότητα εκ μέρους της Πάφου για αγορά του το καλοκαίρι του 2021.

Επιβεβαίωση της μεταγραφής ήλθε και μέσω του ίδιου του Σάις, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την Κύπρο και την Πάφο ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Θα πάω σε ένα εναλλακτικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη και η ιδέα είναι να προκριθούμε στο Europa League. H ομάδα που πηγαίνω στην Κύπρο επενδύει πολλά χρήματα και μου αρέσει το πρότζεκτ.

Είμαι χαρούμενος που πάω στην Κύπρο. Υπάρχουν πολλά θετικά. Είμαι 28 χρονών και στην Μεντεγίν θα ήμουν η τρίτη επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Είναι θετικό για την καριέρα μου», σχολίασε ο Κολομβιανός.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. της Κολομβίας η προσφορά της Πάφου προβλέπει €50.000 για τον μονοετή δανεισμό του Σάις και €250.000 για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο